Agenda - Day One

WEDNESDAY 27 JULY

09:30
Depart from London Euston

4hrs 30 minutes

14:00
Arrive in Glasgow

14:30
Glasgow Music City Tour followed by Scottish Dining Experience

3hrs

Mharsanta

18:00
Check in to hotel

1hr 30 minutes

19:30
Dinner and Evening Entertainment

Dinner at Oran Moore

Agenda - Day Two

THURSDAY 28 JULY

08:30
Morning Registration

15 minutes

SEC

08:55
Chair's opening remarks

5 minutes

SEC

09:00
Keynote - The Psychology of Events

Household name and TV personality, Dr Linda Papadopoulos uses her expert knowledge...

Household name and TV personality, Dr Linda Papadopoulos uses her expert knowledge as a psychologist to explore meaningful connections and communications with audiences. She addresses the scientific ways to adapt agendas and experiences in order to truly engage delegates and become more strategic as an event planner.

30 minutes

SEC

09:40
Pre-arranged meetings

1hr

SEC

10:40
Networking break - DEI drop in clinic and Isla Clinic

30 minutes

SEC

11:00
Choose Your Workshop

Workshop 1 - Pitch Perfect - sell you and your businessThe eternal...

Workshop 1 - Pitch Perfect - sell you and your business
The eternal question on every agency's lips- what is the perfect pitch? If you need guidance perfecting your RFP submissions, briefs and pitches, look no further! A leading industry sales expert will work with you in this interactive session to make sure you get it right. Every single time. 

Zak Roby, Client Engagement EMEA, Spiro


Workshop 2 - How to plan an event on a shoestring budget
Need to plan an event with amazing engagement and top ROI, but with a compressed budget? Tamika Martin, Director of UCreate PR,  a multi-award-winning agency, explains how to maximise what you're working with.

Tamika Martin, Director, UCreate PR

30 minutes

11:30
Pre-arranged Meetings

1hr

12:30
Lunch

1hr

SEC

13:30
Tailoring events to hit your brand sustainability goals

COP26 was one of the most high profile events in many eventprofs'...

COP26 was one of the most high profile events in many eventprofs' memories, and will leave a lasting impression, shaping how planners create events of the future. Applying the experience of being the host destination, the SEC will use its learning to show delegates how to tailor events to hit their brand's sustainability goals.

30 minutes

14:00
Pre-arranged Meetings

1hr

15:00
Networking Break

30 minutes

15:30
Pre-arranged Meetings

1hr

16:30
The Greatest Showman: Creating the best event ever

As we celebrate all things events, hear from Kanya King, founder of...

As we celebrate all things events, hear from Kanya King, founder of the MOBO Awards. An inspirational entrepreneur and trailblazer in the industry, Kanya is the brainchild behind arguably the biggest celebration of Black talent, leaving a lasting mark and legacy on the industry.

30 minutes

17:00
Free Time

2hrs

19:00
Festival Finale Party

Let's begin the night with a drinks reception hosted by The Lord...

Let's begin the night with a drinks reception hosted by The Lord Provost (Scottish term for Lord Mayor). Followed by an exciting concept in eating, drinking and socialising. An evening of street food, drinks and partying the night away in the beer hall and microbrewery that is a great meeting spot for the new normal!

Platform, Glasgow

Agenda - Day Three

Friday 29 July

10:00
The Power of Events (UK) – formerly One Industry One Voice - the revolutionary plan

Setup out of necessity in July 2020 and supported by the industries...

Setup out of necessity in July 2020 and supported by the industries trade associations across the seven main industry sectors- corporate and experiential experiences, exhibitions, music, outdoor events/festivals, sports mass participation, weddings, and government/third sector. Hear the founders present an overview of the newly launched The Power of Events organization, branded website and research  plans with an expert industry panel.

30 minutes

SEC

10:30
How can you be a Best Place to Work?

Many companies sell themselves on their culture and why they are a...

Many companies sell themselves on their culture and why they are a good employer to work for. This panel will look at how you can make your company one of the best places to work in the industry, through benefits, learning and development and a strong sense of belonging.

30 minutes

SEC

11:00
Networking Break

11:30
Pre-arranged Meetings

1hr

SEC

12:30
The V in RSVP

A vision of your dream event. Work in groups to paint the...

A vision of your dream event. Work in groups to paint the picture of your ideal event with no limitations! Budget, logistics and even the laws of physics need not apply. The best ideas will win a prize!

30 minutes

SEC

13:00
Networking Break

13:15
C&IT Show Live

30 minutes

SEC

13:45
Sponsored Lunch

1hr

14:35
Depart from Glasgow / Start the FAM Trip Experiences